Boekingen op maat en arrangementen & prijzen 2022

Arrangementen

Alle arrangementen zijn inclusief het vervoer, maaltijden, koffie, thee, water, frisdranken en overnachting.  Alles wordt voor u geregeld.

* Voor een bezoek per boot aan de Tapawatravallen voor de aangegeven prijs hanteren we een minimum aantal van 8 deelnemers.

  • Een geheel verzorgde driedaagse relaxtour (2 overnachtingen), inclusief een boswandeling naar Pikin Slee en bezoek museum en dorpswandeling naar Botopasi.
    EUR 190
  • Een geheel verzorgde driedaagse adventure tour (2 overnachtingen), inclusief een dorpswandeling naar Botopasi en bezoek aan de Tapawatravallen*.
     EUR 225
  • Een geheel verzorgde actieve vierdaagse adventure tour (3 overnachtingen), inclusief boswandeling, dorpswandeling en bezoek aan Tapawatravallen*. 
    EUR 245

Boekingen op maat

Het is ook mogelijk losse overnachtingen te boeken en/of ons resort te huren zonder arrangement. U kunt met eigen vervoer reizen of de bus nemen in Paramaribo aan de Saramaccastraat met als eindbestemming Atjoni. Daar kunt u vervolgens zelf een boot regelen. In ons resort wordt u ontvangen door de beheerder. Het eten neemt u zelf mee en u kunt de hele dag gebruik maken van onze keuken. Eventueel kunt u een kok uit het dorp laten inhuren. U neemt uw eigen slaapspullen mee (hangmat of lakens en sloop). Er zijn 14 bedden en kussens en genoeg plek voor hangmatten.

Prijzen per overnachting*

7 euro pp per nacht

8 euro per groep per dag gebruik keuken

10 euro per groep per dag inhuren kok voor maximaal 6 personen. Bij meer dan 6 personen: 15 euro

 

Indien u niet alles zelf wilt regelen, kunnen wij het naar wens voor u regelen en gaan wij mee. Wij kunnen voor u het eten verzorgen en/of er kan een kok uit het dorp worden ingehuurd. Ook bij deze boeking op maat is het mogelijk activiteiten te ondernemen die we bij de arrangementen aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de activiteiten die ondernomen worden. Wij maken een prijs op maat voor u.

 

Groepsreizen

Voor groepen maken we een programma op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Cultuurtrips 

We organiseren regelmatig cultuurtrips voor studenten die in Suriname stage lopen. Een culturele avond bestaat uit een bezoek aan de dorpskroeg waar de studenten en de bewoners uit het dorp met elkaar kennis maken door middel van uitwisseling van voordrachten, dans en muziek. 

 

Overige activiteiten kunnen in overleg georganiseerd worden. Aan te bevelen is bijvoorbeeld een bezoek aan het museum in Pikin Slee. Voor de workshops worden speciale tarieven gerekend. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

* Prijzen onder voorbehoud in verband met de koerswisselingen

Voor vragen en reserveringen gaat u naar de pagina 'contact'.

Wij ontvangen u graag als gast!