Boekingen op maat en arrangementen & prijzen 2024

Arrangementen

Alle arrangementen zijn inclusief het vervoer, maaltijden, koffie, thee, water, frisdranken en overnachting.  Alles wordt voor u geregeld.

* Voor een bezoek per boot aan de Tapawatravallen voor de aangegeven prijs hanteren we een minimum aantal deelnemers.

  • Een geheel verzorgde driedaagse relaxtour (2 overnachtingen), inclusief een boswandeling naar Pikin Slee en bezoek museum en dorpswandeling naar Botopasi.
    EUR 190
  • Een geheel verzorgde driedaagse adventure tour (2 overnachtingen), inclusief een dorpswandeling naar Botopasi en bezoek aan de Tapawatravallen*.
     EUR 225
  • Een geheel verzorgde actieve vierdaagse adventure tour (3 overnachtingen), inclusief boswandeling, dorpswandeling en bezoek aan Tapawatravallen*. 
    EUR 245

Boekingen op maat

Resort huren

Het is ook mogelijk ons resort te huren zonder arrangement. U kunt dan met eigen vervoer reizen of de bus nemen in Paramaribo aan de Saramaccastraat met als eindbestemming Atjoni. Daar kunt u vervolgens zelf een boot regelen. In ons resort wordt u bij aankomst ontvangen door de beheerder en voor de rest regelt u alles zelf. Het eten en andere benodigdheden neemt u zelf mee en u kunt de hele dag gebruik maken van onze keuken. Eventueel kunt u onze kokkin inhuren. U neemt uw eigen slaapspullen mee (hangmat of lakens en sloop). Er zijn bedden en kussens en genoeg plek voor hangmatten.

Prijzen per overnachting

10 euro pp per nacht

15 euro per groep per dag inhuren kokkin.

 

Losse overnachtingen

Een andere mogelijkheid is losse overnachtingen te boeken waarbij het eten verzorgd wordt door onze kokkin. Ook kunt u dan gebruik maken van onze lakens, slopen en hangmatten. Uiteraard wordt u bij aankomst ontvangen door onze beheerder.

Prijzen per overnachting

 

25 euro pp per nacht

 

Groepsreizen

Voor groepen maken we een programma op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij maken een prijs op maat voor u.

 

Cultuurtrips 

We organiseren regelmatig cultuurtrips voor studenten die in Suriname stage lopen. Een culturele avond bestaat uit een bezoek aan de dorpskroeg waar de studenten en de bewoners uit het dorp met elkaar kennis maken door middel van uitwisseling van voordrachten, dans en muziek. 

 

Bij alle boekingen op maat kunnen wij excursies voor u regelen. Aan te bevelen is bijvoorbeeld een bezoek aan het museum in Pikin Slee.  Informeer naar de mogelijkheden. 

Prijzen van de excursies zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de koers. 

 

Voor vragen en reserveringen gaat u naar de pagina 'contact'.

Wij ontvangen u graag als gast!